Management ALPS RESORTS
rezeptionistin e3e0436d

Laten we ons even kort voorstellen

ALPS RESORTS staat voor vakanties in chalets, vakantiehuizen of vakantieappartementen in Oostenrijk 

Alps Residence Holidayservice GmbH, opgericht in 2011 - met een kantoor in Kitzbühel en de hoofdvestiging in Kreischberg - is Oostenrijks grootste verhuurder van chalets, vakantiewoningen en appartementen, het eerste adres als het gaat om toeristische verhuur en marketing van vakantiewoningen. 

Vakantieoorden in de skigebieden en wandelgebieden van Oostenrijk

Het gevarieerde aanbod van ALPS RESORTS omvat momenteel ruim 30 vakantieresorts met in totaal meer dan 1.000 vakantiehuizen en vakantieappartementen, die op enkele van de mooiste plekken in de Oostenrijkse Alpen zijn gelegen. Daartoe behoren bekende gebieden zoals het Alpenpark Turracherhöhe, het Bergresort Hauser Kaibling, de Kreischberg Chalets, de Alpenchalets Reiteralm bij Schladming of het Alpendorf Dachstein West in Annaberg in het Salzburger Lammertal. En ook het Erzberg Alpin Resort, dat deel uitmaakt van een toeristisch project dat uniek is in de wereld en ooit een voormalige mijnwerkersnederzetting was. Nieuwe vakantieresorts zullen het portfolio van ALPS RESORTS in de toekomst blijven uitbreiden. 

Appartementen, chalets en vakantiewoningen

Het omvangrijke aanbod van ALPS RESORTS varieert van knusse vakantieappartementen tot comfortabele vakantiehuizen - deels direct aan de skipiste - tot luxueuze droomchalets met eigen wellnessruimte wat zowel natuurliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning als actieve vakantiegangers aanspreekt. Dit aldus een onderzoek van de gerenommeerde Britse zakenkrant Financial Times en de internationale informatiedienstverlener Statista GmbH. 

Sinds 2018 behoort ALPS RESORTS tot de 1.000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Met een gemiddelde jaarlijkse groei van meer dan 80 procent behaalde het Oostenrijkse bedrijf  plaats 312. Al in november 2017 stond ALPS RESORTS op de zevende plaats van meer dan 300.000 lokale bedrijven in een ranglijst van het nieuwsmagazine Profil, wat ook de overwinning betekende in de categorie "toerismebedrijf". 

ALPS RESORTS is trots op haar medewerkers

Het team van ALPS RESORTS - van het management tot de medewerkers in direct contact met de gasten en in de backoffice - zorgt met veel inzet, plezier in het werk en een grote  toeristische kennis van zaken voor een allround geslaagde vakantie bij ALPS RESORTS. Niet voor niets getuigen onze gasten regelmatig van onze professionele en uitstekende service. 

 

ALPS RESORTS Raad van bestuur

gerhard brix 6b57f4b0

Gerhard Brix

| CEO

E-Mail

gerhard brix jun e2fb2254

Gerhard Brix jun.

| COO

E-Mail

thomas payr aec3287a

Thomas Payr, MBA

| CMO

E-Mail

ALPS RESORTS Bestuur

ewald flegar ba6f98ac

Ewald Flegar

| Director of Operations - OST

E-Mail

valentina pfister 5182d963

Valentina Pfister, Msc

| Director of Human Resources

E-Mail

christina pichler e7043794

Christina Pichler

| Director of Sales

E-Mail

birgit siebenhofer 890ac093

Birgit Siebenhofer

| Director of Finance

E-Mail

stefan bracher 7bc38d95

Mag. Stefan Bracher

| Director of Marketing

E-Mail

juergen ebner 69d2ac73

Jürgen Ebner, MMA

| Director of E-Commerce

E-Mail

Michael Fuchs   Director of Operations West

Michael Fuchs

| Director of Operations - WEST

E-Mail