Vakantie met de beste prijs garantie

Waarom u rechtstreeks bij ons moet boeken

Of het nu gaat om een ​​uitje met z'n tweeën, een familievakantie of een time-out met vrienden: je eigen stek voor een beperkte periode biedt allerlei voordelen op vakantie. Naast vrijheid en een ongedwongen sfeer bieden onze vakantiehuizen, chalets en vakantieappartementen in Oostenrijk en Beieren voldoende ruimte en privacy. En dat tegen gegarandeerd de beste prijs bij een directe boeking.

acr image fta 0821 07 578e8b8d

De beste prijs 

Op onze website boekt u altijd de beste prijs! Onze belofte: als u binnen 24 uur na boeking een goedkopere aanbieding vindt, nemen wij deze prijs over en geven u bovendien 5% extra korting. Stuur in dat geval een e-mail naar office@alps-resorts.com met een screenshot van het goedkopere aanbod.*

Persoonlijk advies

Ons team geeft u het best mogelijke advies voor uw aanstaande vakantie. Daarnaast garanderen we een eenvoudig, snel en veilig boekingsproces met ons boekingssysteem.

*De goedkopere aanbieding moet identiek zijn aan uw reeds gemaakte boeking via onze website wat betreft resort/accommodatie, reisperiode en diensten.