Interesse in uw eigen vakantiewoning?

ALPS RESORTS is uw verhuurpartner

ALPS RESORTS beheert vakantiewoningen in enkele van de mooiste regio's van Oostenrijk. In sommige van deze complexen, maar ook in verschillende nieuwe projecten, kunt u chalets en appartementen bezitten.

Naast de zekerheid van een woning biedt het kopen van een vakantiewoning in een van onze complexen u nog vele andere voordelen: een eigen vakantiewoning, reguliere huurinkomsten en ook eventuele waardestijgingen! In tijden van historisch lage rente, zoals we momenteel meemaken, is een investering in vakantiewoningen bijzonder lucratief, vooral in Oostenrijk, dat nog steeds wordt beschouwd als een "veilige haven". Als professionele, betrouwbare verhuurpartner genereert ALPS RESORTS jaar na jaar aantrekkelijke rendementen voor beleggers. Appartementen vanaf € 72.240,- en chalets vanaf € 289.600,-.

b wohnzimmer und kamin 48946897371 o d41f60cf

Gebruik van uw vakantiewoning

In principe zijn er verschillende gebruiksmogelijkheden, afhankelijk van het wettelijk kader zoals de bestemming van het pand of de voorziening.

Toerisme- en recreatiegebieden:

Toeristisch gebruik (verhuur) is verplicht. ALPS RESORTS verzorgt het beheer van uw vakantieobject - u kunt er natuurlijk ook zelf uw vakantie doorbrengen. Als "zakelijke verhuurder" krijgt u de btw over de koopsom terug.

Gebruik tweede huis:

U bent geheel vrij in het gebruik van uw woning. U mag uw vakantiewoning alleen privé gebruiken of bedrijfsmatig verhuren.

Neem voor meer informatie over het kopen van een ALPS-eigendom contact met ons op via het formulier.

Neem contact met ons op